ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. COTOI ALINA CRISTINA PFA își asumă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.
COTOI ALINA CRISTINA PFA, deținătorul și administratorul site-ului Whitesand.ro, își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni și erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere sau erori ale produselor software.


Whitesand.ro

COTOI ALINA CRISTINA PFA cu sediul social în Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud, este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul F6/193/2016, CUI: 35908394
COTOI ALINA CRISTINA PFA este deținătorul și administratorul site-ului Whitesand.ro.

DREPTUL DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului Whitesand.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web și alte date – este proprietatea COTOI ALINA CRISTINA PFA, exceptând conținutul unde este menționat numele altui autor, și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fară acordul scris al COTOI ALINA CRISTINA PFA a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

PRODUSE

Produsele și imaginile afișate pe site au caracter informativ, nu există pe stoc și se realizează doar la comandă.
Produsele, având în componență materiale precum carton, hârtie, materiale textile, trebuie ferite de soare puternic, umezeală, contact cu lichide sau substanțe uleioase și trebuie manevrate cu atenție conform etichetelor care insotesc produsul.

PREȚURI

COTOI ALINA CRISTINA PFA este neplătitoare de TVA. Toate preţurile produselor afișate pe site-ul Whitesand.ro sunt în lei (RON) și sunt finale. Prețul produsului se poate modifica în funcție de opțiunile de personalizare ale cumpărătorului: culori, material, formă, dimensiuni, sau alte elemente de design.

COMANDA

Cumpărătorul va suporta toate costurile de transport indiferent de suma finală a produselor comandate.
TRANSPORTUL GRATUI se aplică doar la comenzile de minim 250 de RON.
Costul pentru transport cu plata în cont este de: 15 RON.
Costul pentru transport cu plata ramburs este de: 28 RON.
Aceste costuri de transport se aplică DOAR firmei de curierat de Cargus și nu există taxe suplimentare pentru  kimlometrii exteriori.
După plasarea comenzii, vor fi comunicate cumpărătorului prin email sau telefonic detaliile privind termenul de realizare a produselor comandate și expedierea comenzii. Timpul de realizare a produselor comandate variază în funcție de cantitate, opțiunile de personalizare și disponibilitatea materialelor ce intră în componența produselor.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

* Prin plata online direct pe site (intermediată și securziată de Netopia Payments)
* În sistem ramburs în cazul comenzilor expediate prin Urgent Cargus .

EXPEDIEREA ȘI LIVRAREA

Expedierea comenzii este posibilă doar după realizarea efectivă a produselor comandate de către cumpărător.
Cumpărătorul are obligația de a transmite date de livrare complete și corecte.
Livrarea prin Urgent Cargus se face în termen de 5-10 zile lucratoare de la expedierea comenzii.
Whitesand.ro nu își asumă responsabilitatea în cazul depășirii termenului de livrare de Fan Courier.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014, art.9, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, Consumatorul are „Dreptul de Retragere”.
Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16 (Exceptări de la dreptul de retragere), consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile de la data la care intră în posesia fizică a produselor (OUG 34/2014, art.9 alin (2), lit b) pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. ale OUG 34/2014.
Conform OUG 34/2014, art 16 – Exceptări de la dreptul de retragere, nu se pot returna produsele care se încadreaza în urmatoărele:
a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului ( acesta a oferit Bun de Tipar) şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; (Practic după oferirea unui Bun de Tipar sau sinonime reprezentând un consimțământ al Consumatorului);
d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

Produsele noastre sunt din carton, hârtie, materiale textile care se pot deteriora ușor și sunt realizate la comandă (nu sunt pe stoc) sau sunt personalizate conform specificațiilor clientului. Prin urmare, produsele achiziționate de pe site-ul Whitesand.ro nu pot fi returnate decât dacă prezintă erori de tipărire/personalizare sau defecte survenite în urma transportului.
Vă rugăm să verificați conținutul coletului primit și să ne informați asupra intenției dumneavoastră de returnare sau asupra problemelor constatate în sectiunea CONTACT în maxim 48 de ore de la primirea coletului.
Pentru a fi returnate, produsele trebuie să fie în ambalajul original și să nu prezinte semne de utilizare.
În cazul returului, noi vă vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care ne-au parvenit produsele returnate. Toate costurile de transport aferente returului vor fi suportate de către dumneavoastră.

Close Coș produse
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories