Sigilii de ceara. Elegante si utile

Salut din nou

Nunțile, deoarece cu asta mă ocup, au fost mereu o fascinație pentru mine așa că mereu mi-am pus întrebarea: Ce afli prima dată despre o nuntă? Tematica. Și de unde o afli? De pe invitația de nuntă! Invitația de nuntă dă tonul, este dacă vrei, trailerul nunții. Te lasă să afli câte puțin din fiecare, numele mirilor, data, locația și alte mici detaii care fac diferența. Ei bine pentru mine difernța constă și într-un mic accesoriu care a devenit din ce în ce mai folosit: sigiliu de ceară. Istoria ne spune că aceste sigilii de ceară au fost folosite la început ca o dovadă de autenticitate și integritate, semn de validare a actelor, de întărire a conținutului lor. În zilele noastre, acest accesoriu încă își mai pastrează vechea însemnătate, mai ales dacă este personalizat, de cele mai multe ori cu inițialele mirilor, data nunții sau cu un simbol care îi reprezintă. Am decoperit de ceva vreme acest “meștesug” perfecționându-mi din ce în ce mai mult tehnica și decoperind noi moduri de a satisface și cele mai pretentioase și ingenioase așteptări. Am încurajat mereu perechile de miri în spre a-și alege modele de invitații unicat, care să îi reperzinte și care să reflecte tematica nunții de care îți spuneam mai sus. În pus, fiind în asentimentul clienți lor mei, atunci când aceștia din varii motive (pecuniare sau de gust) aleg să își realizeze singuri invitațiile, am veniti în întâmpinarea lor cu accesoriul cheie, independent de restul pachetului de pe site (invitație de nuntă + plic).

M-am tot gândit ce variantă ar fi mai simplă și lipsită de bătai de cap, pentru o viitoare mireasă în criză de timp, fără a fi necesar să îmi trimită plicurile, să le aplic eu sigiliul și pe urmă să le trimit înapoi. Așa s-a „născut” acest sigiliu de ceară autoadeziv. Simplu de aplicat, adeziv suficient de puternic să țină sigiliul lipit și usor de dezlipit când e cazul, fără a rupe hârtia. Ce îmi place cel mai mult la sigiliul de ceară autoadeziv este forma discului aproape perfectă datorită tehnicii prin care a fost realizat. Recomand din ce în ce mai des clienților mei acest mod de a aplica sigiliul, în detrimentul aplicarii direct pe hârtie. Spre exemplu, dacă aplic sigiliul direct pe plic, din cauza suprapunerii hârtiei (colțul plicului) ceara nu se dispersează în mod egal și astfel sunt șanse foarte mari ca marginile sigiliuli să iasă neunifore. În plus, dacă ceara este prea fluidă, aspectul o să fie cu atat mai inestetic și deformat.

Acum că ai ințeles despre ce este vorba, îți pun la dispoziție 5 culori pentru sigiliu de ceară cu textul “Save the Date” însă dacă niciuna dintre culori nu ți se potrivește, nu ezita să ma contactezi. Sunt sigură ca o sa găsim împreună culoarea de care ai nevoie! 

Sigiliu de ceară autoadeziv Copper
Sigiliu de ceară autoadeziv Pure White
Sigiliu de ceară autoadeziv Wine
Sigiliu de ceară autoadeziv Chocolate
Sigiliu de ceară autoadeziv Silver

Iti doresc o nunta faina faina! Cristina

Nunta in tonuri aramii. Idei de invitatii de nunta de toamna!
Agenda de nuntă. Un asistent de nădejde
Close Coș produse
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories