Detaliu de nuntă. Sunt necesare plicuri de bani la nuntă?

Dacă ești pe cale să îți organizezi nunta și ai început cu alegerea elementelor de papetărie, plicuri de bani și invitații, atunci ar trebui să știi că acestea sunt deosebit de importante pentru evenimentul tău. În ciuda credinței populare, care afirmă că nu ar trebui să investești prea mult în plicuri de dar sau în invitații, ar fi bine să știi că există și soluții ieftine, dar de efect, care să se potrivească foarte bine cu nunta ta sau botezul tău și anume plicurile personalizate.

De ce să alegi plicuri de bani personalizate?

Plicurile pentru dar sunt elemente foarte personale, definitorii pentru o nuntă. Ele trebuie să se potrivească perfect în peisajul și arhitectura sălii alese, pentru că în definitiv nunta trebuie să fie un adevărat monolit în ceea ce privește stilul, culoarea și trăirea.

Plicurile de dar sunt cel mai adesea folosite cu dublu scop. Ele au rolul de a găzdui darul invitaților, dar și de a marca rezervarea mesei, în funcție de numele invitaților. Prezentarea în sine a unui plic de bani trebuie așadar să se potrivească mai înainte de orice cromatic cu locul în care acesta este amplasat. Dacă sala ta este amenajată în nuanțe aurii, atunci alege plicuri de bani care să aibă un detaliu semnificativ auriu, pe lângă personalizarea efectivă a produsului. Dacă optezi pentru nuanțe pastel, atunci poți alege plicuri de bani cu elemente pastelate, dantelate și visătoare, care să fie în ton cu cerințele evenimentului tău.

Un plic de bani- o declarație: ”îmi pasă!”

Dacă vrei să arăți invitaților tăi că îți pasă de felul în care îți prezinți evenimentul, atunci alegerea unor plicuri de bani unice și speciale este exact modul prin care poți transmite acest lucru. Cu siguranță invitații sunt atenți la detalii și exact la fel ar trebui să fii și tu, pentru că în definitiv grafica papetăriei de nuntă trebuie să se potrivească întregului eveniment.

Chiar dacă elementele de papetărie sunt efemere, ar trebui să reții că nu produsul în sine este memorabil, ci senzația și trăirea pecare o oferi. Din acest motiv este indicat să investești în plicuri de bani deosebite, personalizate cu teme și elemente speciale, apropiate evenimentului tău, tocmai pentru a oferi elementul surpriză în materie de detalii de nuntă. Frumusețea este în ochii privitorului, așa că pune-te în locul invitaților și privește prin ochii lor imaginea, textura și culoarea plicurilor de bani realizate pentru nunta ta. 

Plicurile de bani îți oferă o modalitate deosebită de a le oferi invitaților respect și atenție, pentru că îi faci pe aceștia să se simtă importați. Personalizarea cu nume și mulțumirile de rigoare pentru participarea la eveniment, împreună cu un design elegant al unui plic de dar special, toate aceste lucruri reușesc să ofere invitaților starea de bine și bucuria de a participa, alături de tine, la evenimentul pe care l-ai organizat.  

Un pont de wedding planner: plicul de bani este, din punct de vedere statistic, cel mai utilizat element pentru pozele postate pe rețele sociale atunci când participi la o nuntă. Nu-i așa că știind toate acestea, acum înțelegi de ce este atât de importat să investești în plicuri de bani personalizate, special create pentru nunta ta?

Ne vedem la următorul element privit sub lupă. Cu bine! Cristina.

Agenda de nuntă. Un asistent de nădejde
Close Coș produse
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories