Salut! Sunt Cristina, graphic designer, indragostita de cafea si mai ales perfectionista fara leac!

Iubitoare de frumos, de emotii si viata, am decis sa pornesc intr-o aventura in lumea mirifica a produselor care transmit anumite mesaje. Ador nuntile si din acest motiv lucrez cu drag invitatii de nunta din cele mai diverse, empatizand cu emotia profunda a cuplurilor care isi doresc o zi cu adevarat perfecta. Imi place sa anticipez dorintele lor si de aceea gandesc produse specifice care sa ii ajute sa scoata in evidenta personalitatea lor sau mesajul pe care vor sa il transmita. Realizez invitatii de nunta personalizate carora nu le adaug doar elemente decorative (dantela, sigilii sau plicuri realizate manual) ci in care incerc sa surprind emotiile lor si sentimentele care stau la baza unui pas atat de important. La mine vin persoanele care isi doresc fie invitatii de nunta tematice, in ton cu sezonul, fie invitatii pastel, invitatii de nunta indraznete, simple, colorate, asadar cat se poate de personalizate. Imi place sa ofer cuplurilor aceste optiuni, imi place caracterul elegant al nuntilor si de aceea aleg sa ofer tot ce pot mai bun pentru ca fiecare client sa fie  multumit.

Si pentru ca realizez papetarie pentru primul moment important din viata unei familii, am decis sa realizez si invitatii de botez, pentru al doilea si de ce nu al treilea eveniment important din viata familiei nou formate. De cele mai multe ori cei carora le-am realizat papetaria de nunta le realizez si papetaria de botez, si asta imi ofera satisfactia faptului ca un client multumit se intoarce ori de cate ori este nevoie in locul in care a gasit calitate si satisfactie. In acest caz incerc sa aduc bucurie membrilor familiei, realizand invitatii de botez in tonuri delicate, personalizate astfel incat sa exprime bucuria inaltatoare a sosirii unui nou sufletel printre noi.

Dincolo de a fi o fire atat de legata de ideea de frumos, am si o latura pragmatica, cea care ma ajuta sa folosesc graphic designul pentru a oferirii de servicii de identitate visuala. Logo, carti de vizita, carduri de multumire, pliante, bannere online, acestea sunt doar cateva dintre produsele si serviciile pe care le ofer antreprenorilor care isi doresc sa faca un pas inainte in afacerea lor. Si, pentru ca la randu-mi sunt parte a proprie-mi afaceri, imi este usor sa identific nevoile unui client in ceea ce priveste schimbarile ce tin de modul de prezentare al unei business.

Incerc sa impletesc placutul cu utilul si sa inovez cu modele noi care sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Incerc sa scot in evidenta unicitatea fiecarui client in parte si sa aduc in prim-plan personalitatea acestora. Sunt mereu deschisa ideilor noi si bune si accept orice sugestie care poate face dintr-o simpla bucata de hartie sau tesatura, o adevarata opera de alta.

Te astept asadar sa ne cunoastem mai bine. Eu sunt Cristina! Bine te-am gasit!

Contact

Telefon: 0771376189
Email: contact@whitesand.ro

Close Coș produse
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories