Auriu si burgundy. O combinatie ideala sau un esec total?

Auriu și burgundy/marsala la nuntă… . Deja vizualizezi opulență și kitsch și parcă auzi puțină muzică indiană pe fundal. Este adevărat, această combinație poate să îți dea atât bătăi cât și dureri de cap dacă nu ești atentă cum le îmbini. Auriul este o… să îi zicem, culoare pretențioasă și ai impresia că oricum sau pe orice ai așeza-o, o să denote prost gust. Însă și mai imprtant este ceea ce alături auriului ca să îl faci mai puțin “strălucitor”. În primul rând ai nevoie de o nuanță tare și aici intervine marsala sau burgundy sau vișiniu, poți să îi spui cum vrei. Ai grijă însă la cantitate, deoarece dacă va predomina auriu în loc de burgundy, s-ar putea chiar să auzi pe fundal muzică indiană și să devină un eșec total.

Și eu am fost puțin scceptică la această combinație când am realizat anul acesta o invitație de nuntă unde am folosit un șnur auriu pentru a lega invitația. I-am propus miresei tot felul de alternaive, începând de la pamblică burgundy până la șnur de bumbac alb. Ideea șnurului auriu a fost a ei, trebuie să recunosc, iar în momentul în care am montat invitația, mi-am dat seama că o să scoată în evidență întregul design fără să pară impunător sau kitsch.

Poți folosi auriu și burgundy în cadrul evenimenului începând cu decorațiunile și sfârșind cu rochiile domnișoarelor de onoare. Mai jos am selectat pentru acest articol mai multe fotografii de inspirație. Poate o să îți vină greu să pui în practică o astfel de idee îndrăzneață, însă dacă această combinație te-a convins și visezi la o nunta așa cum îți dorești, sunt sigură că îți va ieși. Totuși, un aspect important de care va fi nevoie să ții cont este stilul sălii sau al restaurantului unde se va desfășura evenimentul, stil care trebuie să fie în ton cu această combinație.


Invitație de nuntă Marsala
Sursă fotografii: Pinterest


Îți doresc o nuntă faină faină!
Cris de la White Sand Boutique

Ce conține o agendă de nuntă?
Nunta in tonuri aramii. Idei de invitatii de nunta de toamna!
Close Coș produse
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories